45. Domijada učeničkih domova Srednje Hrvatske

ČESTITKE NAŠIM DRAGIM UČENICIMA I UČENICIMA NA SUDJELOVANJU I IZVRSNIM REZULTATIMA OSTVARENIM NA NATJECANJU U MULTIMEDIJALNOM IZRAZU 45. REGIONALNE DOMIJADE UČENIČKIH DOMOVA SREDNJE HRVATSKE.

POSEBNE ČESTITKE UČENIKU LUKI LUKINI NA OSVOJENOM 1. MJESTU UČENIČKOG ŽIRIJA I 2. MJESTU STRUČNOG ŽIRIJA U KATEGORIJI INDUSTRIJSKI DIZAJN S RADOM „URA“, UČENICI LAURI ČAČIĆ NA OSVOJENOM 2. MJESTU UČENIČKOG I 3. MJESTU STRUČNOG ŽIRIJA S RADOM „KAKO SI?“ U KATEGORIJI RUKOTVORINE, UČENICI PIJI MIDŽOR NA OSVOJENOM 3. MJESTU STRUČNOG ŽIRIJA S RADOM „AUTOPORTRET“ U KATEGORIJI SLIKARSTVO, UČENICI MARIJI KOČET NA OSVOJENOM 1. MJESTU UČENIČKOG ŽIRIJA S RADOM „TIJELO“ U KATEGORIJI FOTOGRAFIJA I UČENICI JOVANI STIJEPIĆ NA OSVOJENOM 1. MJESTU UČENIČKOG ŽIRIJA U KATEGORIJI MODNI DIZAJN S RADOM “SRETNICA”.

 VRIJEDAN DOPRINOS NATJECANJU DALI SU SVOJIM RADOVIMA UČENICA IVA PETAK S RADOM „VIVUS MODUS“ U KATEGORIJI SLIKARSTVO I UČENIK LUKA JELAVIĆ S RADOM „HAIR STYLES“ U KATEGORIJI MODNI DIZAJN. POSEBNO HVALA UČENICAMA KOJE SU NOSILE REVIJU I PREZENTIRALE FRIZURE: LUCIJA GLAVINIĆ, SIMONA MIKULAN, NINA PEČEK, MIHAELA PETRIŠIĆ I IVANA VLAŠIĆ. TAKOĐER HVALA UČENIKU DOMAGOJU BIČANIĆU KOJI JE GRAFIČKI UREDIO RAD „KAKO SI?“.

TAKOĐER ČESTITAMO UČENIKU EDIJU GRAOVCU i UČENICI MONIKI KUKULJAN NA SUDJELOVANJU U DRAMSKO-SCENSKOM IZRAZU 45. REGIONALNE DOMIJADE.