Upisi

Za sve informacije o upisima ili slobodnim mjestima u domu molimo kontaktirajte nas na broj 01 4828 364 ili našu mail adresu udim-zg@zg.t-com.hr

Više...

Lokacija

Dom se nalazi u samom središtu grada u neposrednoj blizini škola, kazališta, muzeja, sportskih terena, parkova, Glavnog kolodvora, Trga bana Jelačića. 

Kontakt

Programi

S učenicima se provode različiti programi, ovisno o njihovoj dobi, sklonostima i interesima. Pruža im se podrška i kada se uključuju u programe izvan doma i škole.

Više...

Zanima te kakva je atmosfera u našem domu?

 

 

Generacija na daljinu...

Da, generacija na daljinu...

Uistinu bismo tako mogli nazvati ovogodišnje maturante.

I jedino kako naše maturante možemo okupiti danas jest - na daljinu.

 

Svibanj je posljednji nastavni mjesec za učenike završnih razreda kada se u Učeničkom domu Ivana Mažuranića tradicionalno održava maturalna večer, završna svečanost cjelokupnoga domskoga odgajanja i obrazovanja. Ovoga svibnja oproštaj s maturantima priređen je na daljinu, na mrežnoj stranici Multimedijske skupine, a projekt oproštaja s maturantima online nazvan je Generacija na daljinu. U opraštanje na daljinu uključili su se naši učenici svojim radovima o srednjoškolskom životu u objavama na mrežnoj stranici (tekstni i fotografski prilozi). 

Za početak, predstavljamo vam rad našeg učenika koji se odlučio potpisati pseudonimom Bartol s Mažuranca:

Na dan kad se sve knjige zaborave