Upisi

Za sve informacije o upisima ili slobodnim mjestima u domu molimo kontaktirajte nas na broj 01 4828 364 ili našu mail adresu udim-zg@zg.t-com.hr

Više...

Lokacija

Dom se nalazi u samom središtu grada u neposrednoj blizini škola, kazališta, muzeja, sportskih terena, parkova, Glavnog kolodvora, Trga bana Jelačića. 

Kontakt

Programi

S učenicima se provode različiti programi, ovisno o njihovoj dobi, sklonostima i interesima. Pruža im se podrška i kada se uključuju u programe izvan doma i škole.

Više...

Zašto odabrati naš dom? 

 

 • Od školske godine 2016/2017  postajemo mješoviti dom
 • Blizina škola ( V. gimnazija, X. gimnazija, 1. tehnička škola Tesla, ŠPUD, Hotelijersko-turistička škola, I. ekonomska škola, Drvodjelska škola, Obrtnička škola za osobne usluge, Tehnička škola …)
 • Blizina autobusne stanice Trg Mažuranića-Voltino (ispred doma), tramvajske stanice (1 min.), Glavnog kolodvora (5. min), Trga bana Jelačića (5. min)
 • Pristup internetu u svim sobama
 • Individualizirani pristup mentorskom radu
 • Raznovrsnost  programa i sportskih aktivnosti
 • Sudjelovanje u kulturnoj ponudi Grada Zagreba
 • Savjetovalište pedagoga
 • Tradicija doma od  1931. godine
 • Stručna i kvalitetna medicinska skrb
 • Knjižnica

Zanima te kakva je atmosfera u našem domu?

Posjeti naše blogove i pogledaj slike!

Naši programi

Naš dom je više od mjesta gdje se samo jede i spava. S učenicima se provode različiti programi, ovisno o njihovoj dobi, sklonostima i interesima. Pruža im se podrška i kada se uključuju u programe izvan doma i škole (sportski klubovi, razna društva, muzičke škole, tečajevi, seminari i slično).
 
 

Od 26.4. do 28.4. 2019. godine učenici i učenice našeg doma sudjelovali su u volonterskoj akciji čišćenja uvale Grabova u Nacionalnom parku Mljet u organizaciji kozmetičke kuće “Lush”, PD “Mljet”, udruge “Planet zemlja”, “Zelene stope” uz logističku potporu “Nacionalnog parka Mljet” i “Komunalno Mljet”. Sudjelovalo je oko 70 volontera i prikupljeno je ukupno 1218 kg smeća. Nakon prikupljanja smeća, učenici su prezentirali strojeve za recikliranje plastike u čijem su projektiranju i izradi aktivno sudjelovali. Veliko hvala "Bravariji Ivanić" i gosp. Miri Mijiću na donacijama i potpori u izradi strojeva. Posebno se zahvaljujemo udruzi "Planet zemlja" koja nam je pomogla u izradi strojeva i omogućila sudjelovanje u volonterskoj akciji  te financirala dio troškova.  Zahvaljujemo kozmetičkoj kući "Lush“, organizatorima i inicijatorima ove akcije, koji su nam omogućili prijevoz do Mljeta. Također se zahvaljujemo organizatorima PD "Mljet“, "Zelenoj stopi“  i posebno gosp. Marinu Perkoviću na koordinaciji i organizaciji puta te domaćinu "Nacionalnom parku Mljet“. Zahvaljujemo se i Geotehničkom fakultetu u Varaždinu na pomoći i sudjelovanju u volonterskoj akciji.

Kako nam je bilo pogledajte na našem blogu https://mazuranaclive.blogspot.com/2019/05/volonterska-akcija-ciscenja-plaze-na.html.